Surse au declarat pentru Antena 3 că Anamaria Prodan Reghecampf a fost confirmată cu COVID-19, iar în prezent este izolată.

Potrivit surselor citate, vedeta a avut simptome specifice infecției cu noul coronavirus. Acestea ar fi apărut după ce s-a întâlnit cu mai mulți jucători, la Sibiu.

Drept urmare, în urma simptomelor persistente, impresara și-a facut test pentru depistarea coronavirusului și rezultatul a ieșit pozitiv.

De menționat este faptul că Anamaria Prodan este acționar la FC Hermannstadt prin fiica sa, Rebecca. Aproape toți jucătorii de la echipa sibiană sunt reprezentați de ea.

Coronavirusul continuă să facă victime în România

Potrivit datelor publicate sâmbătă de GCS, până astăzi, 28 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 465.982 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

De asemenea, 335.764 de pacienți au fost declarați vindecați.

Totodată, în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.134 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În ceea ce privește numărul deceselor, până astăzi, 11.045 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 27.11.2020 (10:00) – 28.11.2020 (10:00) au fost raportate 161 de decese (94 bărbați și 67 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași,  Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara,  Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.