Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu a fost confirmat cu noul coronavirus și este internat, în stare critică, la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Capitală.

Surse au declarat pentru Gândul că Ioan Niculae este internat la Terapie Intensivă, intubat, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19.

De asemenea, potrivit surselor din interiorul spitalului “Victor Babeș”, omul de afaceri se află în stare gravă, la ATI.

”Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, a declarat o sursă din interiorul unității medicale unde milionarul este internat.

Afaceristul Ioan Niculae a împlinit 66 de ani.

Coronavirusul face ravagii în România

Potrivit datelor publicate sâmbătă de GCS, până astăzi, 28 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 465.982 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

De asemenea, 335.764 de pacienți au fost declarați vindecați.

Totodată, în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.134 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

În ceea ce privește numărul deceselor, până astăzi, 11.045 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 27.11.2020 (10:00) – 28.11.2020 (10:00) au fost raportate 161 de decese (94 bărbați și 67 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și Municipiul București.