Într-un interviu acordat la Digi24, Andreea Marin a vorbit despre o perioadă solicitantă din viața ei. Mai exact, vedeta susține că  a ajuns la epuizare din cauza proiectelor multiple la care lucra.

Andreea Marin susține că a avut perioade în care nu dormea nici ziua și nici noaptea, iar acest lucru s-a resimțit mai târziu. Vedeta susține că s-a confruntat cu o stare de epuizare, fiind nevoie de intervenția medicilor de la SMURD.

”Eu sunt o fire creativă, muncesc mult. Sunt zile și nopți nedormite și asta se întâmplă dintotdeauna, nu e vreo noutate, dar nu mă obligă nimeni. În fond, nimeni nu ne obligă să facem un lucru dacă nu îl vrem cu adevărat sau nu avem o motivație să facem asta. Nu m-aș plânge… nici măcar când am căderi. Sunt perioade mai dificile, când ajungi la medic și îți spune că ești burnout. Da, chiar anul trecut mi s-a întâmplat, în timpul filmărilor pentru emisiunea „Nu există nu se poate”.

Efortul prelungit, pe luni de zile, a dus la o stare de epuizare, nu făceam doar asta, bineînțeles, niciodată nu fac un singur lucru, și atunci s-a dezechilibrat balanța. Dar am ascultat de medici în momentul în care am ajuns să fiu luată de SMURD de pe stradă. Nu știu dacă a fost rău, dar a fost un semnal de alarmă”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii „La Cină”, de la Digi 24.

Andreea Marin, despre evoluția televiziunii 

În cadrul aceleiași emisiunii, Andreea Marin a vorbit și despre termenul de ”vedetă”. Aceasta susține că o vedetă trebuie să aibă în spate multă muncă și multe realizări, în rest oamenii dispar.

Totodată, ea a vorbit și despre schimbările din ultimii ani din domeniul televiziunii, în contextul în care dacă în urmă cu câțiva ani se dădeau concursuri pentru a apărea pe sticlă, acum apar tot felul de persoane care, în opinia sa ”nu au cultură generală”.

”Nu-mi place termenul ăsta de vedetă. Ca să fii vedetă ai nevoie de multă muncă și de multe realizări. Sunt prea puține, aș spune! În rest… sunt oameni care apar și dispar de pe micul ecran. (…) S-a schimbat mult treaba în televiziune și față de momentul în care eram un copil care abia deschidea ochii în această lume. Păi, să luăm, de pildă, ce însemna atunci un concurs pentru a ocupa un post la televiziune, cât de dificil era…

Eu am dat concursuri timp de o săptămână, în fiecare zi, cu alte probe; în fața camerei, în spatele ei, eseu, limbă străină, lucruri care astăzi nu mai sunt luate în seamă. Vezi oameni care apar la TV care n-au nici în clin, nici în mânecă. Oameni care nu au cultură generală, nu vorbim despre specializare într-o anumită direcție. Lucrurile s-au schimbat foarte mult, e mult mai subțire treaba”, a mai declarat Andreea Marin.