Milionarul Mohammad Murad surprinde din nou. După ce s-a retras din lupta pentru primăria Constanța, Murad vizează o altă localitate de pe litoralul românesc. Milionarul care are mai multe locații pe litoral candidează ca independent la primăria Mangalia.

Mohammad Murad surprinde din nou!

Ultimul său videoclip electoral a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Milionarul le face un cadou inedit contracandidaților săi și le transmite să-și ia cu toții un angajament. Să nu mai fure din banul public și să facă mai multe pentru comunitate. Le dă acestora, în mod simbolic, câte un costum de haine fără buzunare.

„Apropo de candidez sau nu candidez. Mi-a trecut ceva prin cap si o fac acum. Voi face costume pentru contracandidatii mei. Le ofer cadou. Sunt cu buzunare cusute. Daca se angajeaza sa poarte costume fara buzunare, eu ma angajez si spun ca ma voi retrage. E nevoie de costume fara buzunare ca primar. De la 7 ani am lucrat la masina de cusut și acum am intrat din nou.

Sunt convins ca o parte dintre ei nu sunt de acuzat, dar majoritatea sunt. E un costum pentru fiecare dintre ei, luat de la APACA. Asta e solutia cea mai bună”, spune milionarul în filmulețul devenit viral pe rețelele de socializare.

 

Cel mai tare videoclip al începutului de campanie electorală! 👏😎

Posted by Cozmin Gusa on Sunday, 30 August 2020