În fiecare an, compania Delta Studio reamenajează showroom-ul principal conform ultimelor tendințe de la târgurile internaționale de mobilă. Anul acesta, între noutățile expuse se numără mobilă realizată de cele mai importante branduri din industrie: Poliform, Gamadecor, Arketipo Firenze, Ditre Italia, CorteZari, Bontempi. Compania expune și mobilier producție proprie, brandul Formmat, reinterpretat anul acesta potrivit noilor tendințe în design interior.

„Anul acesta am investit 1 milion de euro în reamenajarea showroom-ului principal din București. Acesta este un prim pas în strategia noastră de dezvoltare – ne propunem ca, în următorii doi ani, Delta Studio să fie cel mai important reper în materie de amenajări interioare din România”, a declarat Dragoș Bonea, director general Delta Studio.

Cristina Golban, arhitecta de interior care s-a ocupat de reamenajarea showroom-ului împreună cu arh.int. Oana Deacu, a declarat: „Ne-am propus să creăm un spațiu unitar, unde să avem expuse branduri și stiluri diverse, prezentate astfel încât să se subordoneze unui concept unitar. Considerăm că am pus în valoare fiecare piesă de mobilier, selectată de noi în aprilie 2018, la Târgul de Mobilă de la Milano”.

Timp de o lună, vizitatorii showroom-ului vor putea admira și achiziționa și o expoziție de produse de mobila, gama luxury de la producătorii de sanitare și baterii.