Avocata lui Dumitru Dragomir, Alina Gingirov, a declarat că fostul şef al LPF a fost reţinut pentru delapidare, evaziune fiscală, spălare de bani şi a confirmat la sediul Poliţiei Capitalei că acesta urmează să fie dus în arest până la judecarea propunerii procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile.

'Am adus documente de care vorbea clientul meu, însă nu au fost luate în considerare. Probabil le vom folosi în instanţă', a spus avocata lui Dragomir.

Ea a afirmat că, cel mai probabil, celelalte două persoane audiate luni în acest dosar, Mihai Corbu şi Radu Arhire, vor fi şi ele reţinute.

Poliţiştii Capitalei au anunţat luni că efectuează 11 percheziţii şi vor aduce şapte persoane la audieri într-un dosar privind vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal, cu un prejudiciu estimat la 3 milioane de euro.

'Acţiunea Poliţiei Capitalei vizează persoane cercetate într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, delapidare şi spălare de bani. Din informaţiile obţinute până în acest moment, se pare că, în perioada 2011-2013, persoanele vizate ar fi săvârşit infracţiuni în legătură cu vânzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal', informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Dumitru Dragomir a fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal până în noiembrie 2013, când în locul său a fost ales Gino Iorgulescu. AGERPRES