Nici prin gând nu i-a trecut Mirelei Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct, de pe Antena 1, atunci când, pe Instagram, și-a arătat minunăția de cameră unde ea se relaxează. Un comentariu a lăsat-o fără cuvinte.

”Cand dispar, sunt aici…!”, a scris Mirela Vaida, iar fotografia pe care a postat-o este, cu adevărat, superbă. Doar că a venit replica. ”Dacă ai o casă frumoasă, o familie eşti realizată, de ce esti atît parşivă şi continui să minți Telespectatorii??? De ce nu termini cu PROŞTII tăi din platou să iţi revii?? Să prezinți o emisiune frumoasă?? Tu nu te-ai săturat de circul ăsta de atîtea luni de zile?? România se rezumă doar la fam.Stegaru?? Chiar nu ai deloc ruşine?? Nu te afectează în nici un fel comentariile la adresa ta???”, a fost comentariul unui internaut, care ar trebui să-i dea de gândit vedetei de la Acces Direct, de pe Antena 1, scrie cancan.ro.

Mirela Vaida a fost pusă de zid de un internaut pentru această postare:

”Ți-ai făcut casă din banii de pe spatele proștilor.. câtă nesimțire”, a continuat seria acuzelor un alt urmăritor al paginii Mirelei Vaida. Au fost și câteva replici în care vedeta postului a fost lăudată: ”Superb, fără cuvinte, simplu”, ” Ați avut un arhitect super!”, ” Bravo Mirela, ești o super femeie, exemplul perfect de femeie realizată fără compromisuri majore!”, ” Cea mai frumoasă casă”.

Altfel, Mirela Vaida și-a făcut timp pentru treburile gospodărești sâmbătă. A făcut sărmăluțe, la uriașul ceaun din spațioasa curte. ”Dacă-i sâmbătă, e zi de gătit! Sper să ne ajungă pentru 2-3 zile! Ha!„, a anunțat Mirela Vaida, pe Instagram. A fotografiat și ceaunul, plin ochi cu sărmăluțe.