După ce Antena 1 a luat decizia întreruperii emisiunii “Acces direct”, în urmă depistării unui nou caz de coronavirus printre cei din echipa tehnică, acum prezentatoarea Mirela Vaida are o nouă veste proastă pentru toţi fanii ei.

Vedeta a anunţat, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de socializare, că nu va mai putea apărea în spectacolele Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” în perioada în care este obligată să stea acasă în izolare. Cu toate acestea, Mirela Vaida i-a îndemnat pe toţi prietenii şi fanii ei virtuali să meargă sâmbătă, în Grădina de Vară a Parcului Herăstrău, pentru a viziona următorul spectacol.

“Din cauza perioadei in care va trebui sa stau in izolare, sambata seara nu voi putea juca la Gradina de Vara din Parcul Herastrau, insa colegii mei, impreuna cu orchestra si baletul Teatrului de Revista v-au pregatit un spectacol minunat!! Mergeti sa-l vedeti, daca aveti posibilitatea! “Cu masca sau fara masca, oamenii vor sa zambeasca!” 👏🙏💖 Sambata, 1 august, ora 20! Va pup cu drag!”, a scris Mirela Vaida pe pagina ei de Facebook.

Emisiunea “Acces direct” a fost întreruptă începând de marţi, 28 iulie

Dacă până în prezent se știa că Vulpița și Viorel, vedetele de la “Acces direct”, alături de unul dintre reporterii emisiunii, au contractat noul coronavirus, Mirela Vaida a făcut marţi un anunț teribil pe Facebook.

În urma testelor realizate, s-a confirmat un nou caz de coronavirus în rândul echipei Acces Direct. În consecință, s-a luat decizia ca emisiunea să fie întreruptă începând de marți, 28 iulie, în perioada în care membrii echipei sunt nevoiți să stea acasă, în izolare.

Mirela Vaida a dat asigurări că în acest moment se simte bine și nu are simptome specifice infecției cu coronavirus, dar a precizat că, pentru siguranța familiei sale, va face mai multe teste PCR.

”Bună dimineața! Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre. Pentru că interacționăm zilnic unii cu ceilalți, atragem automat calitatea de “contacți direct” și nu vrem să ne punem în pericol pe noi și pe ceilalți!”, a scris Mirela Vaida pe pagina ei de socializare.