Fanii Mirelei Vaida au parte de o veste extraordinară!

Mirela Vaida, două emisiuni la Antena 1

Realizatoarea de la “Acces Direct”, una dintre cele mai importante emisiuni ale Antenei 1, va apărea într-un nou show, pe acelaşi post TV.

Mirela nu va fi însă prezentatoarea acestei emisiuni, ci va avea calitate de invitată. Emisiunea de care vorbim este “HelloChef”, show-ul culinar al Roxanei Blenche, una dintre fostele concurente de la “Chefi la cuţite”.

Noul sezon al “HelloChef” va debuta duminică viitoare, pe 29 august, la Antena 1, iar Mirela Vaida este doar una dintre vedetele care își vor dezvălui trucurile la care apelează în bucătărie.

Realizatorea “Acces direct” a acceptat cu inima deschisă şi cu zâmbetul pe buze noua provocare. Ea este gata să le prezinte telespectatorilor, alături de chef Blenche, secretele pe care le-a învăţat şi ea în bucătărie.

Fanii Mirelei Vaida sunt obişnuiţi cu o artistă care este apropiată de valorile tradiţionale, atunci când vorbim despre muzică, portul popular sau chiar mâncare. Toată lumea este curioasă ce preparate va pune pe masă Mirela la “HelloChef”.

Emisiune plină de vedete!

“HelloChef” este primul proiect de cooking pe care Antena 1 îl face împreună cu un fost concurent de la Chefi la cuțite. Emisiunea va fi difuzată duminică, începând cu ora 14:00, potrivit Paginademedia.ro.

Noul sezon are deja o galerie impresionantă de vedete care vor participa: Alina Pușcaș, Nicole Cherry, Cornel Ilie, Claudia Cream, Adda, Irina Baiant, Maria Popovici sau Oana Moşneagu.

Roxana Blenche (Sursa foto: Antena 1)

Chef Roxana Blenche recunoştea recent că a fost impresionată de modul în care telespectatorii au primit primul sezon al emisiunii sale.

“M-am bucurat tare mult de felul în care a fost primit de către telespectatori primul sezon al proiectului nostru, care a fost lider de piaţă, aşa că profit de ocazie pentru a le mulţumi încă o dată, pe această cale!

Cum perioada aceasta ne-a schimbat mai tuturor obiceiurile de consum, faptul că poţi vedea la noi tot felul de reţete reinterpretate, pe care mai apoi le poate face oricine, în propria bucătărie mi se pare foarte interesant! Vă aşteptăm şi în acest sezon, în fiecare duminică, de la ora 14:00, la Antena 1!”, a declarat aceasta.