Mircea Badea are probleme mari. Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a făcut o dezvăluire fără precedent. Se pare că acesta trebuie să se prezinte în fața oamenilor legii, de urgență, în următoarea perioadă.

Potrivit declarațiilor făcute chiar de el, se pare că acesta trebuie să dea cu subsemnatul în fața unei plângeri ”făcute de un procuror pe care îl susține”.

Declarațiile lui Mircea Badea au fost făcut în cadrul emisiunii cu Mihai Gâdea. Totodată, prezentatorul Tv a mai precizat că nu se teme de poliție, din contră, ”adoră” foarte mult astfel de vizite.

El nu a dat detalii despre demers sau despre ce s-a întâmplat mai exact, însă tot ce a spus a fost că se va supune unei decizii luate de o instanță, venită pe fondul plângerii unui procuror.

Gâdea a transmis și ironie la adresa oamenilor legii, față de care este un mare ”admirator”.

Mircea Badea este un ”admirator” al poliției 

”Eu întotdeauna am fost un mare admirator al oamenilor legii. Mereu m-am dus la Poliție ca la biserică. M-am dus cu sentimentul că voi fi ascultat și ajutat.

În curând, mă voi duce, din nou, la Poliție. A hotărât o onorată instanță pe care o susțin, la plângerea unui procuror pe care îl susțin”, a spus Mircea Badea, marți, în cadrul emisiunii lui Gâdea, Sinteza Zilei de la Antena 3.

În ceea ce privește motivul prezenței sale în fața ”oamenilor legii”, Badea a spus că vizita sa la Poliție este legată de o ”aberație” absolută”. Totodată, el se declară revoltat de faptul că trebuie să facă o astfel de vizită în plină pandemie de coronavirus.

”Trebuie să dau cu subsemnatul la miliție. În legătură cu o aberație absolută. Dar, hei, de ce să nu mergem în pandemie să dăm declarații inepte despre nimic?! Susțin!

Așa că, în curând, mă voi duce la miliție să dau cu subsemnatul. Voi avea acest prilej de bucurie și onoare să mă întâlnesc, din nou, cu oamenii legii”, a adăugat Mircea Badea.