„A venit Elena Udrea în România. Toată lumea este frenetică. Cumva pe bună dreptate. Și întrebări: De ce a venit? Dar de ce a venit prin Sofia? Care e combinația? Cine se teme? Cine tremură? Toate întrebări absolut pertinente. S-a întors Udrea în România? Așa și?

Sunt foarte multe răspunsuri care se califică potențiale, probabile, eu mai am un răspuns în dispoziția în care mă aflu. Știți de ce s-a întors? De melteancă. Udrea este o melteancă. Poți să pui pe ea Gucci, Versace, toate brendurile astea de cocalari, tot îi sar greierii din călcâie. Se văd greierii imediat. Udrea este o melteancă pentru care a fi vedetă este foarte important”, a mai spus Mircea Badea.

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a dat marți detalii despre prima noapte petrecută de fostul ministru acasă.

„(N.red. Elena Udrea) Se odihnește. Foarte frumoasă (N.red. prima noapte). A dormit bine, s-a odihnit (N red. fetița). Acum este în casă, se joacă cu bunica. Trebuie să facem planuri (N.red legate de botez) din moment ce a venit acasă. Mai întâi trebuie să recupereze cu fusul orar, după vedem ce facem. Încercăm să finalizăm cu botezul. Încă nu știm (N.red. nașii de botez ai fetiței)”, a spus Alexandrov.

Întrebat de ce Udrea a ales să intre în țară pe la vama Giurgiu, Alexandrov a răspuns: „ A vrut să evite presa, vă dați seama că după 20 de ore de zbor nu e ușor”.