Mirca Badea l-a umilit pe Klaus Iohannis la „Sinteza Zilei”, de la Antena 3. Klaus Iohannis a făcut mai multe declarații în ultima vreme despre Liviu Dragnea.

„Atâta ne mai lipsește, ca un infractor condamnat pentru fraude la referendum să fie candidat la Președinție”, este declarația lui Klaus Iohannis.
„Cere-ți scuze!”

„L-am văzut azi pe acel personaj politic, Werner se numeşte, care pe banii mei şi ai tututor face campanie electorală în loc să se încadreze în fişa postului pentru care îl plătim noi. A spus câteva minciuni cu privire la CNA şi sunt demontate corect de domnul Herjeu. A zis Iohannis așa, în legătură cu Dragnea: că a fost condamnat pentru fraudă la referendum. Dacă nu ştii despre ce este vorba, nu vorbi! Te faci de râs şi eşti ditamai preşedintele României şi mai eşti și neamţ. Neamțul e exact. Ia zi tu că a fost Dragnea condamnat pentru fraude la referendum! Dacă era condamnat pentru fraude la referendum, şi acum, când vorbim, era tot în pârnaie. Ia informează-te tu exact în legătură cu condamnarea lui Dragnea, la referendumul din 2012, şi dup-aia cere-ţi scuze”, a spus Mircea Badea în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3.

„Este penibil!”

„Vă cerem să nu mai minţiţi că este penibil! (…) Iohannis îşi cunoaşte publicul şi îl exploatează cu mult cinism şi orice prostie pe care o spune de la tribuna prezidenţială merge”, a mai spus prezentatorul tv.