Mircea Badea a mers în vacanță în Grecia, într-un loc iubit de mulți români, și anume insula Creta. Oricine ar trebui să ajungă acolo măcar o dată în viață, mai ales că nici nu este atât de costisitor.

Insula Creta, iubită de mulți români

Mulți români descriu această insulă ca fiind un colț de rai, datorită peisajelor, dar și a climei. Întrucât temperaturile sunt destul de blânde, se poate merge atât vara, cât și iarna. De asemenea, nisipul de pe plaje este fin.

Pe insula Creta, a cincea cea mai mare insulă din Marea Mediterană, se pot face multe lucruri. Puteți înota în apa turcoaz, chiar să faceți scufundări sau snorkeling sau alte sporturi acvatice. De asemenea, sunt multe destinații turistice care merită vizitate. Natura este bine conservată, iar dacă mergeți în extrasezon, o să vă bucurați de liniște și pace.

Mircea Badea și Carmen Brumă au petrecut o vacanță și în Turcia

Mircea Badea și Carmen Brumă sunt îndrăgostiți și de Turcia, mai exact de stațiunea Antalya, unde au mers înaintea vacanței din Grecia. Carmen Brumă a spus că este un loc ideal pentru vacanță, mai ales dacă ai copii, condițiile de cazare sunt excelente, iar plajele sunt foarte curate.

„Vacanțăăăă! Am început cu o încălzire ușoară într-una dintre destinațiile noastre preferate, Antalya. Mai ales dacă ai copii, mi se pare alegerea ideală, pentru ca toată familia să simtă vacanța.Condiții excelente de cazare, plaje impecabile (nu vezi un chiștoc, o sticlă de bere în nisip, nimic), mâncare bună și diversă, program pentru copii, sală, Spa, piscine de toate felurile și continui lista în Stories!

Și pentru că o să mă întrebați despre hotel, am stat aici prima oară acum 15 ani, când nu aveam copil. Ne-a plăcut și atunci, dar acum îl găsim senzațional”, a scris partenera de viață a lui Mircea Badea pe Instagram.

Insula Rodos, din nou sigură pentru turiști

Mulți români aleg Grecia pentru a petrece concediul, iar cele mai populare locații de pe teritoriul elen sunt chiar insulele. Unele mai mici, altele mai mari, fiecare insulă din Grecia are o istorie proprie, care-i fascinează pe turiști.

Printre aceste insule se află și Rodos. Deși este o insulă excepțională, cu multe locuri care merită văzute, insula Rodos a fost mistuită de flăcări din data de 18 iulie. Turiștii care aveau la momentul respectiv vacanțe aici, dar și locuitorii au fost nevoiți să evacueze zona