Este vorba despre inițiativa actorului Marius Manole de a strânge fonduri pentru actorii care lucrează independent.Realizatorul TV susține că nu ar contribui la o asemenea inițiativă și că i se pare un tupeu de neimaginat să se realizeze o astfel de inițiativă.„Ajutați-ne și pe noi, „independenții”, care o ardeam de dreapta dar nu suntem capabili să dăm meditații. Dați un ban pentru morman! Cât tupeu au javrele astea?!?!?! Le donez o flegmă, fără coronavirus! Pe testate!”, a scris Mircea Badea pe pagina personală de facebook.

A spus și la televizor

Pagina persoanlă de socializare nu este singurul loc în care realizatorul tv și-a exprimat nemulțumirea. Mircea Badea a dezbătut controvesata problemă și la televizor, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

„Toate aceste personalități ale culturii și ale reclamelor la vopsea au decis să tragă un semnal de alarmă față de situația artiștilor din sectorul independent, în campania #ActorIndependent, care-şi propune să strângă donaţii prin cont direct sau prin cumpărarea de bilete la spectacol virtual „inDEPENDENT de chirie”, a spus Badea.