Mircea Badea a luat o hotărâre de zile mari. El a luat-o pe soția sa, Carmen Brumă și au părăsit România. Destinația: Statele Unite ale Americii.

Cum unul dintre locurile pe care au ales să-l viziteze este Los Angeles și este pentru prima dată când fac acest lucru, fanii au fost solicitați să-și dea cu părerea asupra recomandărilor de petrecere a timpului liber. “Prima data in Los Angeles! Stau doar cateva zile si as vrea sa vad cat mai multe. Ceva recomandari?”, a postat Carmen Brumă pe pagina de socializare.

După ce a citit ce i-au spus internautii, Carmen Brumă a continuat să posteze mesaje și poze din locurile pe care le-a bifat. Ea a recunoscut că Los Angeles este “un oraș cu energie specială”.

Apoi, ea a afișat unele imagini grăitoare pentru modul în care s-a relaxat. “Prima mea baie in ocean s-a terminat foarte repede! Dupa ce m-au desprins cu dalta de pe nisip, m-am plimbat pe Venice Beach”, a informat Brumă.

Imediat, au venit și reacțiile internauților. “Poti inchiria bicicleta in apropiere de Santa Monica Pier si poti face o plimbare pe marginea oceanului pana in Venice Beach”, a spus unul dintre ei. O altă persoană a scris un mesaj edificator: “Sa veniti sanatosi ma bucur ca l ai luat si pe Mircea sunteti faini amindoi”