Întâlnire de gradul zero în trafic, relatată de Mircea Badea!

Mircea Badea şi Simona Halep s-au întâlnit în trafic. Ce maşină de lux conducea campioana de la Wimbledon?

Vedeta Antena 3 a povestit cum s-a întâlnit, de curând, chiar cu Simona Halep în trafic. Campioana din tenis are deja o adevărată colecţie de maşini de lux, a cărei valoare se apropie de un milion de euro, multe din maşini fiind câştigate la turneele de tenis.

De data aceasta, Simona conducea un Aston Martin DBX, primul SUV al mărcii britanice de lux, o maşină pentru care trebuie să scoţi din buzunar mai bine de 300.000 de euro.

Mircea Badea nu a fost însă impresionat, mai ales că, spune el, culoarea maşinii de lux nu era una prea inspirată. “Totuși, culoarea de la Aston Martin, eu nici nu știam că fac ăia… era vișinie!”, a comentat Badea la Radio Zu.

Mircea Badea, deranjat de culoarea maşinii Simonei Halep

“Ideea e că n-a vândut niciuna! (din maşinile câştigate la turneele de tenis – n.red.) Adică le-a primit ‘cado’, dar nu le-a valorificat, le-a ținut! Dar eu când am văzut-o prin oraș, zilele trecute, era cu Aston Martin. Și Aston Martin și-a lansat SUV-ul de curând!

Nu și l-a lansat de multicel. Ea mai întâi se îmbracă și după aia zice: ‘Ia stai, mă, puțin! Cu ce mașină merg azi?’. Poate de asta avea…

Totuși, culoarea de la Aston Martin, eu nici nu știam că fac ăia… era vișinie! Cu toată dragostea, vișinie? Adică… îhh!”, a povestit, amuzat, Mircea Badea, potrivit Fanatik.

Alături de acest Aston Martin, garajul Simonei Halep mai conţine şi alte maşini care ar face invidios pe oricine: unMercedes-Benz CLS AMG, un Mercedes-Benz GLE 450 AMG, un Mercedes-Benz SL63 AMG Cabrio, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera și un SUV Range Rover.