Mircea Badea îl ironizează pe Klaus Iohannis după ce preţul benzinei a depăşit 7 lei/litru

Badea îl ironizează pe președintele Klaus Iohannis, spunând că și-a comandat deja „bicla de 2500 de euro”, însă va merge „tot cu mașina ca și domnia sa”.

„Ma enerveaza atacurile la guvernul Catzu. Eu cred si vreau ca pretul carburantului sa fie mult mai sus. Mi-am comandat deja bicla de 2500 de euro, ca a presedintelui dumneavoastra. Desi eu voi merge tot cu masina. Ca si domnia sa. Ii sustin!!!”, a scris Mircea Badea pe Facebook.

Mesajul transmis anterior de realizatorul TV

Anterior, cunoscutul realizator TV a reacționat în urma situației tragice din spitale, spunând că are „zero empatie” pentru oamenii afectați de COVID-19, care au ales să nu se vaccineze.

Antena 3 a difuzat miercuri, 6 octombrie, imagini dintr-un spital din Timișoara unde medicii abia fac față situației pandemice cauzate de COVID-19.

„Imaginile sunt crâncene, dar eu am zero empatie pentru că acum este o alegere: te vaccinezi sau nu. Nu e ca și când îți cade un meteorit în cap. Dacă îți cade un meteorit în cap, am empatie pentru tine. Când faci o alegere, oricare ar fi ea, asumă-ți-o. Nu este o dramă, este o alegere. Eu am empatie pentru drame.  Cu toții facem alegeri. Ni le asumăm și cu asta basta.

Doctorii ne tot spun că vaccinul este sigur și eficient. Păi atunci, obligația ta morală ca medic este să ai grijă în primul rând de ăla care te-a ascultat și a crezut în tine. În acest moment, cine a vrut s-a vaccinat, cine nu a vrut nu s-a vaccinat. Este doar o treabă de voință și de alegere. Obligația morală a unui medic este față de ăla care i-a ascultat. Rezolvă-l întâi pe ăla care a ascultat ce ai zis și a făcut întocmai”, a spus Mircea Badea.