Credincioşii au parte de o adevărată minune într-o biserică din Cluj-Napoca! Scenele incredibile au fost deja filmate şi s-au răspândit în spaţiul public.

Totul se petrece la Biserica cu Hramul ”Învierea Domnului”, situată în Cluj-Napoca, în cartierul Zorilor. Acolo, începând cu data de 2 decembrie, o icoană a Mântuitorului Isus Hristos lăcrimează neîncetat.

Părintele Nicolae Dura a explicat cum s-a petrecut întreaga minune: Am fotografiat și filmat fenomenul respectiv

Credincioşii care au intrat în această biserică sunt convinşi că totul este o minune şi un semn venit din partea Mântuitorului.

Parohul bisericii, părintele Nicolae Dura, a povestit că totul a fost descoperit de cele două doamne care răspund de curăţenie, după slujba din data de 2 decembrie.

Sursa: cluj24.ro
Sursa: cluj24.ro

“Partea de pridvor a revenit la două doamne, una dintre ele fiind profesor universitar. Au luat candela, au pregătit untdelemnul, iar cealaltă doamnă a curățat icoana Mântuitorului Isus Hristos, o icoană pe pânză, față – spate.

Icoana a fost așezată la loc, iar în următoarele câteva minute, până au luat candela ca să o pună înapoi, au observat că din ochiul stâng al Mântuitorului, de la pleopa de jos, a coborât o dâră sub formă de lacrimă până la vârful nasului Mântuitorului”, a explicat părintele Dura pentru Cluj24.ro.

“Deja picătura ajunsese mai jos buza Mântuitorului, între buza de jos și barbă. De acolo am început să o supraveghem, am fotografiat și filmat fenomenul respectiv. E ceva ce curge, dar nu se termină.

Acum s-a oprit la nivelul gâtului Mântuitorului, dar nu se mistuie. La capăt se păstrează aceeași consistență. Am crezut că, odată cu coborârea, se va usca traseul, dar păstrează aceeași umiditate, se vede lacrima pe traseu la fel ca în prima zi”, a mai povestit parohul bisericii clujene.

“E a doua oară când se întâmplă la noi fenomenul. (…) De ce? Nu știu”

Părintele Nicolae Dura mai spune că o astfel de minune a avut loc în aceeaşi biserică şi în urmă cu câţiva ani, atunci când o icoană a Maicii Domnului de la iconostas a lăcrimat.

“E ceva ce pe mine mă depășește rațional și doar constat că se petrece. Mai departe, doar Dumnezeu știe”, a declarat acesta.

“Icoana este una pe pânză obișnuită, am verificat-o și pe cealaltă parte, e perfect uscată, nu are nimic. Și de atunci stăm și ne minunăm. Nu știu să spun decât că se întâmplă, mai departe doar Dumnezeu știe.

E a doua oară când se întâmplă la noi fenomenul, a fost anii trecuți o icoană a Maicii Domnului de la iconostas care a lăcrimat. De ce? Nu știu.

Cum, care e voința lui Dumnezeu? Depășește așteptările mele, lumea fizică pentru mine nu mai are corespondent. E ceva ce, dintr-o pânză obișnuită, curge.

E ceva ce pe mine mă depășește rațional și doar constat că se petrece. Mai departe, doar Dumnezeu știe…”, a mai precizat parohul Bisericii ”Învierea Domnului” din Cluj-Napoca.