Miniștrii din Guvernul Cîțu, mai aproape de remaniere. Nu și-au atins obiectivele, doar s-au certat între ei

Potrivit invitatului permanent, Miron Mitrea, actualul Guvern ”nu mai are mult de trăit”. El a fost întrebat cine sunt cei 9 miniștri din Guvern care urmează să fie remaniați pentru că nu și-au atins obiectivele. Miron Mitrea a mai spus că actualul Guvern nu și-a atins obiectivele pentru că oamenii politici nu au făcut altceva decât să se certe între ei.

„Dar cine și-a atins obiectivele? (…) Guvernul nu face altceva decât să se certe între ei. Cîțu cu Voiculescu. Barna vine și spune de ce nu ați dat cu gaze în cei care nu au vrut să plece de la Spitalul Foișor.

„De ce n-a folosit Jandarmeria gazele așa cum au fost folosite altădată”, o întrebare ciudată mai ales pentru un om care a fost gazat în 10 august.

Vreau să închei acest subiect: Oricâte analize va face dl Cîțu, oricât ne pierdem noi vremea cu el și ne enervăm pe bună dreptate că nu are niciun fel de empatie pentru bolnavi din spitalele românești, oricât putem să atragem atenția opiniei publice, de un an jumate nu s-a făcut nimic. S-a vorbit, s-a vorbit și am sperat după fiecare val că s-a terminat.” spune acesta.

PNL va dispărea

Miron Mitrea a spus că actualul Guvern nu mai are de trăit mult și că dacă nu vor lu niște măsuri, PNL va dispărea. Invitatul emisiunii ”Culisele Puterii” a mai spus că președintele Klaus Iohannis trebuie să ia și el măsuri pentru că acest Guvern este incapabil să arate că este profesionist.

”Acest guvern nu mai are de trăit mult. Știu și ei asta. Politicienii care stau în spate… nu sunt toți de teapa asta, ei înțeleg meserie. Nu mai pot rămâne acolo multă vreme, dacă nu iau măsuri cu Cîțu și echipa, nici nu mai contează cine e vinovat de acolo, PNL va dispărea. Președintele… se va duce la el toată povestea asta. Trebuie să ia măsuri. Nu mă interesează 3-7miniștri… guvernul ăsta trebuie să plece acasă. Nu este capabil să ne arate nouă românilor că este profesionist”, a spus Miron Mitrea.

Sursă foto: Dreamstime