Mihai Trăistariu sparge banca de sărbători. Vedeta va da marea lovitură în acest final de an. Va pune mâna pe o sumă fabuloasă. Artistul va susține concerte pe bandă rulantă.

Mihai Trăistariu, câștiguri fabuloase de sărbători

Pentru marea majoritate a oamenilor sărbătorile înseamnă timp liber și relaxare. Nu așa stau lucrurile în cazul lui Mihai Trăistariu. Vedeta are multe concerte, dar nu se vaită. Va pune mâna pe o fabuloasă sumă de bani

Mihai Trăistariu își sacrifică sărbătorile pentru cântări. „Pentru mine Crăciunul înseamnă scena. (…) și de Craciun, și de Revelion sunt pe scena. Nu am mai avut sărbatoare acasă. Am avut conflicte cu prietenele pe aceeași temă că nu stăteam acasă tocmai de sărbători, drept pentru care îmi luam prietena cu mine ca să nu mai sufere singura acasă. De multe ori stăteam la hoteluri, mai ciocneam un pahar de șampanie, mai mergeam la un concert”, a declarat Mihai.

Anul acesta, Mihai Trăistariu, a început deja șirul concertelor de Sărbători. Acântat la un concert organizat de Primăria orașului Timișoara în cadrul Târgului pentru Crăciun. De Crăciun, pe 26 decembrie, artistul se va afla în concert la Constanța, în Orășelul Copiilor. Mihai Trăistariu va avea cinci concerte în țară pentru un total de 15.000 de euro.

Dar asta nu e tot. Artistul cântă în noaptea de revelion, cele mai multe dintre concerte fiind în afara granițelor țării. În 2013 Mihai Trăistariu a susţinut două concerte în Islanda pentru suma de 20 000 euro.

El a precizat că mereu are programul încărcat în această perioadă, fiind mai rentabil pentru artiști să cânte de sărbători. Trăistariu a spus în acest context că onorariul său pentru un concert în nopatea de Revelion, se dublează. Astfel, majoritatea cântăreților își petrec noaptea dintre ani susținând spectacole, deși experiența este foarte obositoare.