Informaţie şocantă lansată în spaţiul public de către maestrul Ion Cristoiu!

Mihai Şora nu mai este în viaţă?! Acuzaţii grave la adresa soţiei sale

În tableta postată pe vlogul său de pe YouTube, Cristoiu se întreabă dacă nu cumva celebrul filosof Mihai Şora, o voce foarte activă pe reţeaua Facebook, ar fi murit deja. El îi transmite soţiei acestuia, Luiza, să ofere tuturor o dovadă că dl. Şora, care va împlini peste doar două săptămâni vârsta de 105 ani, mai trăieşte cu adevărat sau nu.

“Nu cred că scrie el pe Facebook. Nu cred! Pentru că are 105 ani și să te așezi în fund pe scaun, să scrii pe Facebook, la 105 ani cred că e o problemă, că nu te mai țin mușchii și la 105 nu te mai preocupă Ciucă. Toate textele sunt scrise de ea. (…) Eu cred că el nu mai trăiește și că ea scrie în numele lui și îi ia și pensia”, afirmă Ion Cristoiu pe contul său de YouTube.

“Să pună o cameră de luat vederi, să-l înregistreze, cu un ziar de mâine, și el să vorbească coerent”

“Eu întreb un singur lucru: sunteți siguri că Mihai Șora mai trăiește? Eu o rog pe stimata doamnă Luiza, care se ocupă de dl. Șora, să ne dea un semn de viață. Să pună o cameră de luat vederi, să-l înregistreze, cu un ziar de mâine, și el să vorbească coerent.

Și atunci eu îmi cer scuze stimatei doamne, mai tinere cu 56 de ani, pentru că am îndrăznit să cred că Mihai Șora nu mai există, pentru că nu cred că scrie el pe Facebook. Nu cred!

Pentru că are 105 ani și să te așezi în fund pe scaun, să scrii pe Facebook, la 105 ani cred că e o problemă, că nu te mai țin mușchii și la 105 nu te mai preocupă Ciucă. Toate textele sunt scrise de ea.

Dacă doamna Luiza îl pune pe dl. filosof Mihai Șora în fața unei camere de luat vederi și îl postează pe Facebook, cu un ziar pe care scrie 22 octombrie, atunci, mi-e limpede că el trăiește. Pînă atunci, eu nu cred. Eu cred că el nu mai trăiește și că ea scrie în numele lui și îi ia și pensia”, spune Ion Cristoiu, potrivit inpolitics.ro.