După ce a pus pe picioare ștrandul de la Crângași și sala de evenimente, Mihaela Borcea a fost obligată acum să facă un pas în spate întrucât fostul său soț a decis că noua mână de fier va fi Valentina.

Mihaela a rămas să se mai ocupe doar de barul pe care l-a pus pe picioare împreună cu fiul său cel mare… Fosta soție a bossului dinamovist este în continuare manager și la hotelul din stațiunea Olimp care-i aparține lui Borcea.

În rest, de locațiile din zona Crângași și cea din Drumul Taberei se va ocupa Valentina. Evident, împreună cu Cristian Borcea. Cei doi au participat, de altfel, la o primă acțiune desfășurată la ștrandul din Crângași, mai precis la evenimentul de strângere de fonduri pentru o tânără care suferă de o boală gravă, potrivit Libertatea.

În timp ce Mihaela a rezistat ani buni la cârma afacerilor lui Borcea, nu același lucru se poate spune și despre Alina Vidican, cea de-a doua lui soție. Aceasta a rămas, imediat după divorț, fără hotelul din Timișoara. De imaginea acestuia s-a ocupat, în ultima perioadă, tot Valentina Pelinel.

În prezent, Vidican trăiește la New York, împreună cu copiii ei și ai lui Borcea, cărora acesta le plătește pensie alimentară. 


Te-ar putea interesa și: