Prezent la evenimentul de lansare al modelului Wraith în Marea Britanie, CEO-ul companiei Rolls-Royce, Torsten Muller-Otvos, a declarat că designul se pretează cu siguranță și pentru un «Drophead», și aceasta cred că va fi următoarea variantă”. Oficialul a adăugat însă că dezvoltarea unui Wraith decapotabil „ar putea lua ceva timp” așa că nu este de așteptat ca varianta cu plafon retractabil să apară pe piață mai devreme de doi ani.
Despre zvonurile privind iminenta apariție a unui SUV Rolls-Royce, oficialul a preferat să nu discute mult timp fiind însă cât se poate de clar: „nu avem în plan producția de serie a unui SUV. Prioritatea noastră este acum personalizarea lui Wraith în funcție de dorințele clienților”. Asta pentru că, în prezent, circa 99% dintre clienții care au comandat Wraith au dorit ca vehiculul să fie personalizat după propriile dorințe.
O altă prioritate a șefului Rolls-Royce este dezvoltarea înlocuitorului pentru modelul Phantom, însă nici acesta nu va apărea pe piață mai devreme de trei ani. Muller-Otvos speră că, grație noului Wraith, producția uzinei din Goodwood va urca de la circa 3.000 de unități pe an, la peste 4.700.