Mama starului Michael Jackson va primi peste un milion de dolari pe an din averea fiului ei, reiese din hotărârea judecătorească emisă azi în Los Angeles. Banii vor fi folosiţi pentru întreţinerea lui Katherine Jackson şi a celor trei copii ai solistului.

Venitul lunar al doamnei Jackson va fi de 26 804 de dolari, iar cei trei copii vor primi împreună o alocaţie de 60 000 de dolari. Prince Michael, în vârstă de 11 ani, Paris Michael Katherine, de 9 ani şi Prince Michael al II-lea, de 7 ani, sunt principalii befeficiari ai averii lui Michael Jackson. După moartea sa, în luna iunie, copii s-au mutat împreună cu bunica în casa familiei din nordul Los Angelesu-lui.

Documentele din timpul procesului arată că mama solistului contribuie la salariile angajaţilor şofer,i asistentă, bucătar, menajeră, stilistă şi alte cheltuieli, acestea nu specific dacă banii sunt folosiţi şi pentru susţinerea altor membrii ai familiei. Cheltuielile de salarii pentru personalul care are grijă de copii se ridică la 315 000 de dolari pe an şi alţi 160 000 de dolari au fost daţi pentru distracţia copiilor şi alte cheltuieli.