Michael Bolton şi-a deschis sufletul lui George Zafiu şi ascultătorilor emisiunii „Europa Express” la Europa FM în singurul interviu acordat LIVE de artist în România. Starul care a interpretat şi compus unele dintre cele mai frumoase piese de dragoste din toate timpurile a vorbit deschis despre viaţa lui.

El i-a împărtăşit lui George Zafiu că o iubeşte pe Lady Gaga, o „tânără talentată, cu o energie parcă „nucleară” şi care-i aminteşte de Madonna în tinereţe”.

Bolton a povestit la Europa FM cum s-a născut colaborarea de pe noul lui album cu Lady Gaga şi ce impresie i-a făcut aceasta. „Când mi s-a propus să fac o piesă cu Lady Gaga, nu era cunoscută, nici nu auzisem de ea, fiind 4 luni înainte ca ea să-şi lanseze albumul. Am vrut să aud câteva piese ale ei şi am primit MP3-urile câtorva piese. De cum am ascultat „Just Dance”, am rămas surprins, mi-a plăcut că e amuzantă şi am ştiut că va deveni smash hit. Apoi am ascultat „Poker Face” şi am pus direct mâna pe telefon să aflu când ne putem întâlni. Mi s-a spus că în acea seară”.

Artistul care juca golf în deşert s-a urcat imediat în maşină şi a mers la Los Angeles. „Ne-am întâlnit la ora 8 seara şi am compus până la 6 dimineaţa. În următoarea zi la fel, iar piesa „Murder My Heart” am terminat-o la Londra, unde aveam amândoi concerte”, şi-a amintit el.

Michael Bolton a mai povestit că a ieşit la cină cu Lady Gaga şi mama acesteia, care îşi făcea griji dacă nu cumva fiica ei era prea încrezătoare în debutul ei, dar artistul a asigurat-o ca va fi un succes, lucru care s-a şi întâmplat.

Deşi Michael a mărturisit că o iubeşte pe artistă, el a dezvăluit că au o relaţie strict profesională, fără conotaţii romantice. Mai mult decât atât, cântăreţul a confirmat în direct la Europa FM că este singur, neavând iubită. El a glumit spunând că nu se ştie niciodată când apare dragostea şi îşi caută o casă în România, poate o va întâlni aici şi va locui la noi în ţară.

Cântăreţul a ales să facă repetiţiile pentru turneul de promovare a noului lui album,”One World One Love” în România, cu atât mai mult cu cât acesta debutează la Craiova. Pe lângă Lady Gaga, el a mai colaborat în acest album şi cu Ne-Yo, un alt artist din noua generaţie.

„Ne-Yo a intrat în studio şi a mers direct la microfon, unde a cântat 20 de piese, una după alta. Este foarte talentat, un artist complet, un profesionist care şi compune şi cântă şi produce. M-a cucerit”, a povestit Bolton.

Artistul a dezvăluit şi că în acest turneu îl are alături de el pe cel mai bun chitarist din lume, Michael Thompson şi că show-ul de la Craiova va conţine atât piese de pe albumul cel nou, dar şi hit-urile îndrăgite de toată lumea, cântate într-o manieră incitantă.

La final, Bolton a împărtăşit secrete din felul în care compune piesele care l-au făcut faimos în întreaga lume şi ce anume îl inspiră. „Nu am scris niciodată un album întreg dedicat unei singure femei, dar este adevărat că o relaţie te inspiră. Cei doi trebuie să se inspire reciproc, altfel relaţia nu are sens. Atunci când compun, o fac la pian, aşa creez linia melodică, înregistrez şi trimit cuiva să o scrie notele muzicale. Eu nu scriu niciodată cu note muzicale, dar le am în minte”.

Înregistrarea singurul interviu acordat LIVE de Michael Bolton în România, cel gazduit de George Zafiu, în „Europa Express” va putea fi ascultat în întregime pe www.europafm.ro.