Viorica Dăncilă se ține tare chiar dacă a rămas șomeră după ce a fost data afară de la Palatul Victoria. Candidata PSD la alegerile prezidențiale i-a declarant război chiar fostului ei șef, Liviu Dragnea. Va ieși un mare scandal în interiorul PSD.

Este mesajul care a ajuns dela la pușcăria. Viorica Dăncilă a vorbit despre decizia lui Liviu Dragnea de a o da în judecată pe ea şi PSD pentru modul în care aceasta a fost aleasă preşedinte al partidului. Șefa PSD îl compară pe Dragnea cu marii adversari politici, Klaus Iohannis, Ludovic Orban sau Victor Ponta.

„Nu pot să spun că mă bucură acest lucru. Aş minţi şi am spus că voi spune de fiecare dată adevărul. Pe lângă şapte bărbaţi de stat care mă urăsc şi mă atacă, iată că a venit şi al optulea. Pot să mă lupt cu toţi opt”, a declarat Viorica Dăncilă la Antena 3.
Liviu Dragnea a intervinit la Tribunalul București în procesul privind validarea noului Statut și a noii conduceri a PSD și a solicitat anularea alegerii Vioricăi Dăncilă ca președinte. Acesta a cert instanței să-i i spună dacă nu trebuia ca organizația PSD Teleorman să fie desființată după condamnarea sa.