Nimeni nu a ai făcut acest lucru până acum în politică. Primarul Voluntariului, Florentin Pandele, i-a trimis un esaj emoționant soției sale, Gabriela Firea. Pandele susține că Firea ar fi avut probleme, dar că nu va renunța. Cu alte cuvinte, Pandele spune că Firea nu va renunța la candidatura pentru un  nou mandat la primăria București, deși amenințase la un moemnt at că va face un astfel de gest.

Mesaj inedit pentru Firea

„Draga mea sotie luptatoare, harnica si sufletista,

Vreau sa te asigur inca o data de iubirea mea si sprijinul total. Stiu prin ce treci, stiu cat esti de lovita din toate partile pe nedrept, chiar si de unde te asteptai mai putin. Te rog, nu deznadajdui! Ai muncit prea mult, ti-ai sacrificat sanatatea si familia pentru a realiza cat mai multe, intr-un timp scurt, vorbele urate aruncate acum de unii si de altii in spatiul public nu au cum sa anuleze tot efortul tau si rezultate care incep sa se vada.

Tentatia de tata si sot ar fi sa-ti spun sa ramai mai mult acasa, cu cei mici, dar stiu ca nu ma vei asculta si te vei duce in continuare la munca. Mereu ma intreb de unde ai atat de multa putere de munca, dorinta de a te implica, tenacitate si daruire. Este clar ca Bunul Dumnezeu e cel care te intareste! Sa stii ca noi suntem aici, mereu, asteptandu-te acasa, sa te odihnesti macar un pic, sa-ti incarci bateriile, inainte de lupta din fiecare zi. Maica Domnului sa te ocroteasca!🙏❤ „, a scris Pandele pe o rețea de socializare.