MedLife, cel mai mare operator de servicii medicale private din România după cifra de afaceri, a inaugurat un minicomplex de apartamente de lux, în cadrul maternităţii din Life Memorial Hospital, în urma unei investiţii de 1 milion de euro.

Complexul include 5 unităţi iar fiecare dintre apartamente include 2 camere – rezervă propriu-zisă şi living, acesta din urmă putând fi utilizat în calitate de cameră de cazare pentru potenţialii vizitatori care doresc să stea alături de mamele gravide la venirea pe lume a nou–născuţilor. Potrivit reprezentanţilor MedLife, serviciile medicale sunt completate cu unele specifice hotelurilor de lux: steward la simpla apăsare a unui buton, meniuri personalizate, facilităţi de comunicare, gimnastică medicală de recuperare şi masaj.

„Lansarea apartamentelor de lux din cadrul maternităţii a venit din dorinţa de a oferi pacientelor noastre standardele şi confortul spitalelor din Europa Centrală şi de Vest, reprezentând, totodată, un proiect care completează gama serviciilor de top din portofoliul MedLife”, a declarat  Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administraţie, MedLife.

Conform oficialilor MedLife, suprafaţa totală a celor 5 apartamente este de 500 mp. Prin inaugurarea acestora, maternitatea din cadrul Life Memorial Hospital se extinde la 4.000 mp.

MedLife activează pe piaţa din România din 1996, fiind în acest moment cel mai mare operator de serviciile medicale private de pe piaţa locală. La ora actuală, MedLife îşi desfăşoară activitatea în 4 Hyperclinici din Bucureşti şi din ţară, 5 laboratoare proprii de analiză,  28 de centre medicale, având un parteneriat de colaborare cu peste 100 de clinici medicale din toată ţară. De asemenea, MedLife deţine cel mai mare spital privat din ţară, Life Memorial Hospital.