Medicamentul minune care vindecă COVID în cinci zile! Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu, a vorbit, la Digi24, despre medicamentul din Israel care poate trata pacienții bolnavi de coronavirus.

Acesta a precizat că medicamentul a fost testat de către două echipe de medici și cercetători din Israel. În plus, medicamentul poate fi folosit și pentru pacienții aflați în stare critică.

Potrivit lui Herman Berkovits, medicamentul se numește EXO-CD24. Acesta a fost administrat pacienților cu coronavirus o dată pe zi.

“Acest medicament minune este un fel de proteină biologică, care se folosește în cercetarea domeniului cancerului. Această proteina calmează sistemul imunitar care se atacă și provoacă probleme mari respiratorii.

Proteina este foarte ieftină și se face ușor. Se aplică prin inhalație, prin inhalație se introduce această proteină în plămâni și aici s-a văzut minunea. Inhalația a durat 3 minute și s-a constatat că funcționează pentru formele medii și severe.

Se tratează bolnavii cu formele grele și critice, nu cei cu forme ușoare. S-a văzut că în doar două zile, rezultatele au fost extraordinare.

După cinci zile, 29 dintre bolnavii pe care s-au făcut testele au fost acasă, al 30-lea a fost după 7 zile acasă”, a declarat Herman Berkovits, medicul premierului israelian Benjamin Netanyahu, la Digi24.

Ce se va întâmpla dacă experimentul se va dovedi un succes

Medicul premierului israelian a precizat că, în cazul în care experimentul se va dovedi un succes, se vor putea produce milioane de doze pentru inhalare.

“Se așteaptă acum ca Ministerul Sănătății din Israel ca aprobe continuarea acestor experimente pe alți 10 pacienți și urmează să fie dat și placebo.

Trebuie remarcat că nu au fost niciun fel de efecte secundare.

Dacă o să avem noroc, în două luni vom putea produce milioane de doze pentru inhalație și vom putea trata boala.”, spune medicul.

Chiar dacă medicamentul are efectul dorit, vaccinul este important

Herman Berkovits a reiterat idee potrivit căreia vaccinare împotriva coronavirusului este necesară.

“Mergeți să vă vaccinați, că vaccinul poate să salveze viața ta și a familiei, să nu uităm că asta e o colaborare între vaccinuri și medicamente. Să sperăm că va fi un medicament minune, deocamandată e sub experiment”, a conchis acesta, la Digi24.

Sursă foto: Pexels.com