Măruță a reacționat dur la adresa unei vedete din România! Ce i-a spus prezentatorul

Cătălin Măruță a avut o reacție neașteptată atunci când Iulia Albu a comentat o poză de-a Andreei Antonescu. Vedeta s-a întors în direct pentru a prezenta rubrica ”Marțea neagră cu Iulia Albu”, din cadrul emisiunii lui Măruță.

Aceasta a precizat că nu înțelege de ce Andreea Antonescu a decis să se pozeze crărăcantă pe un scaun. În plus, ea a spus că dacă tot a fost aleasă această poziție, măcar scaunul să fi fost unul de bun gust.

„Aici este domnișoara Antonescu, doamna Antonescu. Nu am putut să mă abțin să nu o comentez astăzi. Ea suferă de sindromul degețica, nu știu, are ceva la deget. (…) La degetul mare de la mâna dreaptă, vezi, s-a întâmplat ceva! Este ceva în neregulă acolo.

Dacă tot trebuie să vă puneți în fața unor flori pe un scaun, de ce nu alegeți un scaun mai frumos? Ce este această expunere în larg, crăcănare? Nu îi înțeleg logica.”, a zis Iulia Albu despre Andreea Antonescu.

După comentariile Iuliei Albu, Cătălin Măruță a întrebat-o care este diferența dintre ea, care vine cu rochii tăiate, și Andreea Antonescu.

„Care este diferența între tine, Iulia albu, care vii cu rochia tăiată până sus de tot, pe ambele parți, și Andreea Antonescu, care stă crăcănată pe scaun?”, a zis soțul Andrei.

Răspunsul Iuliei Albu a fost prompt

Vedeta nu a stat mult timp pe gânduri și a precizat că ea a fost mereu asumată și că Andreea Antonescu se crede Sharon Stone.

„Eu sunt Iulia Albu, ea se crede Sharon Stone. Eu așa am fost tot timpul. (…) Atunci când ești Sharon Stone, poți să stai pe orice. Când ești Andreea Antonescu poți să stai și tu pe orice, dar nu înseamnă că o să arăți bine pe orice.”, a răspuns Iulia Albu.

Sursă foto: Youtube Cătălin Măruță