Elena Merişoreanu are grave probleme de sănătate. Artista tocmai a fost operată de caliculi biliari, dar și la picior. Problemele pe care le are nu îi mai dau pace. I-au transformat viaţa într-un adevărat coşmar. Bolile nu îi mai dau pace.

Coşmar total pentru Elena Merişoreanu

Problemele de sănătate se țin lanț de cunoscuta interpretă de muzică populară, Elena Merișoreanu. Vedeta în vârstă de 72 de ani a suferit o operație pentru eliminarea caliculilor biliari, cunoscuți în popor ca pietre la fiere, dar și încă o intervenție chirurgicală la picior.

Din păcate, problemele nu s-au oprit aici. Cântăreața trebuie să se programeze din nou la spital, pentru o a treia operație. Totul a început la sfârșitul lunii mai, atunci când Elena Merișoreanu a acuzat stări de vomă, balonare și lipsa apetitului. După mai multe investigații, artista de muzică populară a aflat că are caliculi biliari și trebuie să fie operată de urgență.

Elena Merişoreanu, la un pas de moarte

Cum viața cântăreței era pusă în pericol, Elena Merișoreanu nu a stat prea mult pe gânduri și a fost de acord cu intervenția chirurgicală. Astfel, medicii i-au scos interpretei de muzică populară nu mai puțin de 60 de pietre de la fiere. Elena Merișoreanu a mărturisit că le-a păstrat, ba chiar ar vrea să facă bani de pe urma lor.

“ Mi-au scos 60 de pietre de la fiere, le țin în cutie! Nu le-am lăsat la doctor. Poate le valorific. Am intrat în operație de dimineața și a doua zi mi-au dat drumul acasă. M-au operat laparoscopic. Ai atâtea pietre cât pentru o fundație la casă, mi-a zis doctorul. Deocamdată țin regim strict. Nu am voie pâine, slană, ca la mine la țară ”, a spus cântăreaţa.

În martie 2020, artista a ajuns la spitalul “Foișor” din Capitală, acuzând dureri insuportabile la unul dintre picioare. Elena Merișoreanu a fost operată de urgență, deși, anterior, încercase și alte tratamente injectabile, pe care le făcea lunar, la o clinică din Târgoviște. Se pare, însă, că doar intervenția chirurgicală a pus-o înapoi pe picioare pe cunoscuta interpretă.

Din păcate, acum, cântăreața se plânge din nou de dureri, dar la celălalt picior. În viitorul apropiat, Elena Merișoreanu trebuie să treacă încă o dată pragul sălii de operație, pentru a-și rezolva și această problemă chinuitoare. “ Eu nu mă operez decât la „Foișor”, am acolo un doctor bun al meu. Nu am tupeu să mă duc să mă opereze nici la particular .” a mărturisit cântăreața, conform wowbiz.ro.