Mars România şi-a mutat sediul pe Calea Floreasca nr. 169A, în complexul de birouri Floreasca Business Park, corp A, etaj 2. Toate operaţiunile companiei vor fi coordonate de birourile situate în noul sediu începând cu luna aprilie 2009.

Mars România şi-a început activitatea în anul 1994 şi este în prezent liderul pieţei locale atât pe segmentul batoanelor de ciocolată, cât şi pe cel al hranei pentru animale de companie. Cunoscând una dintre cele mai rapide dezvoltări din rândul companiilor FMCG de pe piaţa europeană, compania a devenit în scurt timp un jucător important pe piaţa din regiunea Europei Centrale şi de Est.

„Mars România va avea un nou sediu corespunzator dimensiunii actuale a business-ului precum şi standardelor Mars, Inc. referitoare la calitatea locului de muncă şi a echipamentelor aflate la dispoziţia asociaţilor săi. Pe parcursul celor 15 ani de când suntem prezenţi pe piaţa din România ne-am dezvoltat considerabil afacerile, în paralel cu creşterea şi consolidarea echipei, astfel că mutarea sediului era un lucru necesar”, declară Tomasz Pawlowski, Manager General Mars România.

Atât la nivel internaţional cât şi local, pe toate planurile de afaceri – inclusiv cu privire la amplasarea birourilor – Mars aplică o filosofie de business bazată pe cinci principii: Calitate, Responsabilitate, Eficienţă, Reciprocitate şi Libertate. Noul sediu Mars România păstrează organizarea tip open office, o caracteristică a birourilor Mars din întreaga lume, prin care compania încurajează o cultură organizaţională deschisă, centrată pe asociaţi.

Mars România este prezent pe piaţa locală cu mărci precum Mars®, Snickers®, Twix®, Bounty®, Milky Way® (segmentul batoanelor de ciocolată), Pedigree®, Whiskas®, Chappi®, Kitekat®, Sheba® şi Caesar® (segmentul hranei pentru animale), orezul şi sosurile Uncle Ben’s®, precum şi sosurile Dolmio® (segmentul produselor alimentare).

Mars România este parte a Mars, Incorporated – una dintre cele mai mari companii deţinute de o familie, cu o cifră globală de vânzări ce depăşeşte 21 miliarde USD anual. Mars, Inc. are peste 230 locaţii la nivel mondial, incluzând peste 100 de unităţi de producţie. Cu sediul central în McLean, Virginia, în Statele Unite, compania operează în mai mult de 65 de ţări şi are peste 40.000 de asociaţi în întreaga lume.