Marius Budăi vine cu vești proaste: Guvernul PNL a transmis că va desființa pensia anticipată

Potrivit deputatului social-democrat, Marius Budăi, Guvernul condus de Florin Cîțu a trimis la Bruxelles un document care prevede desființare pensiei anticipată. În același document ar mai fi menționat faptul că nu se vor mai majora pensiile. Mai mult decât atât, fostul ministru al Muncii mai spune că în document este menționat că vârsta de pensionare va fi majorată.

„Guvernul Cîțu ne vrea părinții și bunicii săraci! Guvernul PNL a transmis la Bruxelles că intenționează să nu mai aplice legea care prevede mărirea pensiilor, că va desființa pensia anticipată, că va mări vârsta de pensionare, dar și vechimea în muncă necesară pensionării! PSD se opune categoric acestor intenții!”, a scris Marius Budăi pe pagina sa de Facebook.

Cristian Vasilcoiu a reacționat imediat

Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a reacționat imediat la postarea lui Marius Budăi și a și distribuit-o. Alături de postarea fostului ministru, Cristian Vasilcoiu a notat că persoanele care visau să ajungă la pensie își pot lua adio de la acest vis.

„Care mai visați să ajungeți la pensie, uitați! Guvernul mărește vârsta și vechimea și mai desființează și pensia anticipată! Și mai îngheață și pensiile! Hai, muncă până la moarte!”, a scris Cristian Vasilcoiu pe pagina sa de Facebook, distribuit postarea lui Budăi.

Sursă foto: Dreamstime