Margherita de la Clejani are probleme foarte mari. După ce a fost oprită de poliție la volanul mașinii pe care o conducea sub influența substanțelor interzise, fata Clejanilor a pățit-o din nou. I s-a deschis dosar penal.

Margherita de la Clejani are dosar penal

Polițiștii au deschis un dosar penal după plângerea consilierului general din Primăria Capitalei, Tudor Ionescu. Plângerea vizează modul în care a fost tratată maimuța Margheritei de la Clejani.

”În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj”, a declarat Tudor Ionescu, anunță Antena 3.

După ce a făcut sesizarea, consilierul general al ALDE a primit o adresă din partea autorităților. Potrivit acesteia, cercetările privind aspectele reclamate sunt continuate într-un dosar penal.