Margherita de la Clejani, fiica celebrilor Viorica şi Ioniţă de la Clejani, este aşteptată marţi, 28 iulie, la audieri la Brigada Rutieră.

Clejanii au refuzat până acum de două ori să plătească testul efectuat de IML (Institutul Medico-Legal), fapt pentru care Brigada Rutieră a achitat cei 1.200 de lei pentru a primi înapoi rezultatul probelor biologice ale tinerei.

Margherita trebuie să se prezinte astăzi în faţa poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru a primi rezultatul examenului toxicologic. Se pare că Margherita ar fi consumat un cocktail de substanţe stupefiante format din 4 droguri, printre care se numără şi cocaina, relatează România TV.

Ce s-a întâmplat în luna mai în Bucureşti?

Între timp, Margherita de la Clejani va rămâne în continuare cu permisul de conducere suspendat.

În luna mai a acestui an, Margherita a provocat un accident în Capitală, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a lovit în plin un autoturism parcat.

Testul realizat de oamenii legii imediat după accident a arătat că tânăra consumase substanţe halucinogene înainte să se urce la volan, lucru dezminţit vehement de aceasta la momentul respectiv.

„Toate bune și frumoase. Nu înțeleg de ce teste vorbim. Ce teste. Alcool test nu există, droguri nu există. S-a întâmplat să ne tamponăm pentru că eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Ce e cu aberațiile astea, ca mie nu îmi plac. Nu am de ce să am dosar penal. Alcool nu mi-a ieșit, droguri nu mi-a ieșit. Nu o să mai declar nimic pentru presa din România, doar de la Hollywood”, declara Margherita după primele audieri ale poliţiştilor în acest caz.