Partidă inedită în Cupa României la fotbal

O confruntare inedită a avut loc în cadrul Cupei României, când celebrul actor de comedie Mihai Bobonete s-a întâlnit pe terenul de fotbal cu fostul jucător emblematic al FCSB, Bănel Nicoliță. Întâlnirea s-a dovedit a fi una memorabilă, chiar dacă partida s-a jucat aproape în întregime la o singură poartă.

La vârsta de 39 de ani, Bănel Nicoliță a surprins pe mulți anunțând revenirea sa pe gazon și semnând cu echipa CS Amara din Liga 4, având ca obiectiv promovarea în eșaloanele superioare ale fotbalului românesc. Fostul jucător al FCSB demonstrează încă o dată că pasiunea sa pentru fotbal rămâne la cote înalte chiar și după o carieră bogată în fotbalul profesionist.

În cadrul unui meci din Cupa României împotriva echipei AFC Iazu, condusă de Mihai Bobonete, atmosfera a fost plină de prietenie și camaraderie. Cei doi s-au îmbrățișat înainte de startul partidei, au schimbat glume și povești, iar apoi au făcut și câteva poze alături de colegii de echipă.

@futtrazvii #cuparomaniei ♬ sunet original – futtrazvii

Mihai Bobonete a pierdut fără drept de apel în fața lui Bănel Nicoliță

Cu toate acestea, odată ce fluierul arbitrului a dat startul meciului, competitivitatea a prins viață iar amicalitatea a fost uitată. CS Amara, echipa lui Nicoliță, a demonstrat o superioritate evidentă, iar AFC Iazu a fost învinsă categoric, cu scorul de 0-10. Bănel Nicoliță a contribuit la victorie cu două goluri marcate.

După meci, Nicoliță a dezvăluit că o promovare în Liga 3 ar aduce o primă consistentă, atât pentru el cât și pentru echipa sa, cu o sumă specială de 5.000 de euro pentru el însuși. Cu toate acestea, promovarea nu este o sarcină ușoară, iar Nicoliță este conștient de provocările care îi stau în cale.

„Avem și noi o primă specială dacă promovăm. Va fi o sumă destul de mare: 5.000 de euro pentru mine. Forță. Dacă promovez”, a declarat el. „De ce crezi că mi-au pus 5.000? Că sunt la 6 puncte. Am intrat în play-off, sunt opt echipe și Feteștiul care e pe primul loc are deja 6 puncte în față”, a mai precizat el, potrivit Fanatik.

Cu planuri mari pentru echipa sa, Bănel Nicoliță a lansat chiar și o invitație pentru alți jucători, incluzându-l pe fostul internațional Adrian Ilie.

„Mă gândesc să mai iau 2-3 jucători. Îl iau și pe Adrian Ilie”, a spus Nicoliță.