După patru luni în care a ținut cu inima la gură milioane de telespectatori, cu situații de viață la limită, în care concurenții au evoluat pe traseele din Republica Dominicană, au legat alianțe, au construit strategii, și-au arătat trăirile cele mai puternice în fața publicului, “Survivor România” se apropie de bătălia finală, ce va da marele câștigător! Tensiunile devin tot mai puternice în concurs, concurenții dau totul pe trasee pentru a intra în posesia mult râvnitului trofeu “Survivor România” și a premiului în valoare de 250.000 de lei.

Toți concurenții au trecut printr-o serie de încercări, departe de toți cei dragi, de confortul casei, în condiții extrem de dificile, de multe ori confruntându-se cu angoase, dar cu toții impulsionați de dorința de a-și depăși limitele și a demonstra că pot face față oricărei provocări. Toți cei rămași în concurs sunt niște învingători, după ce au traversat o călătorie extraordinară de-a lungul căreia s-au arătat în fața publicului cu slăbiciuni, bucurii, greșeli sau gesturi emoționante.

Cine sunt cei 6 concurenţi rămaşi în luptă şi când va fi difuzată marea finală?

Au mai rămas în competiție șase concurenți, caractere puternice, sportivi redutabili: Elena Ionescu, Cezar Juratoni, Emy Alupei, Lola Crudu, Emanuel Neagu și Iancu Sterp. Lola și Emanuel s-au calificat deja în finală în ediția “Survivor România”, în urmă unei confruntări dramatice. Toți cei rămași în concurs sunt nerăbdători să ajungă în finală, așa cum nerăbdători sunt și telespectatorii să afle deznodământul unui reality captivant, care i-a ținut în față micilor ecrane luni la rând.

Semifinalele ce vor da finaliștii “Survivor România” vor putea fi urmărite sâmbătă, 23 mai, și duminică, 24 mai, la Kanal D. Sâmbătă, 30 mai, de la ora 20:00, desemnarea câștigătorului  “Survivor România” va avea loc în direct, la Kanal D, prin votul publicului!

„Mai e foarte puțin până vom află câștigătorul acestei competiții. Este impresionantă evoluția acestor concurenți, i-am urmărit de-a lungul timpului, în diverse ipostaze, i-am simțit cât efort depun pentru a se autodepăși. Îi respect pe toți și îmi doresc să câștige cel care merită cel mai mult acest trofeu”, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul show-ului.

Nu pierdeți în continuare “Survivor România”, cea mai iubită competiție a momentului, urmărind, la Kanal D, o bătălie unică ce îmbină adrenalină sportului, puterea psihică și abilitățile de supraviețuire în condiții extrem de dificile.