Marcel Ciolacu, răbufnire virulentă la adresa Guvernului. Liderul PSD îi taxează dur pe miniștrii care au fost surprins în public fără a purta măștile de protecție.

Ciolacu acuză Guvernul Cîțu că ultimele restricții anunțate fac oamenilor mai mult rău decât bine.

El a postat miercuri pe Facebook un mesaj extrem de virulent la adresa guvernării de dreapta.

Marcel Ciolacu, răbufnire virulentă la adresa Guvernului: Retrageți măsurile aberante!

”Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate!

Renunțați la restricțiile fără logică, precum închiderea magazinelor la ora 18.00! Aceasta este condiția obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei.

Fiindcă noi avem soluții eficiente, voi știți doar să provocați haos și tensiune socială!

Deduceți din impozit costul testelor rapide achiziționate de orice companie din țară pentru testarea regulată a angajaților.”, a scris miercuri Marcel Ciolacu pe internet.

”Putem discuta dacă ați avea un dram de rațiune!”

”Redeschideți restaurantele, teatrele sau muzeele, cu intrarea doar după test rapid negativ și decontați acestor instituții costurile cu testarea;

Testați prin sondaj profesorii și elevii suspecți sau contacții lor pentru a păstra școlile deschise și în cazul apariției unor infectări în sălile de clasă.

Despre asemenea măsuri cu impact concret putem discuta dacă ați avea un dram de rațiune! Înainte, însă, anulați aceste restricții care fac oamenilor mai mult rău decât bine.

Si, mai presus de orice, încetați să-i mai jigniți și amenințați pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteți primii care nu respectați regulile elementare anti-COVID!”, arată liderul PSD.

Trebuie amintit faptul că ultimele restricții, anunțate de Guvern la sfârșitul săptămânii trecute, pentru combaterea pandemiei, au stârnit revolta unei părți importante a populației și a agenților economici.

În consecință, duminică, luni și marți au fost trei zile consecutive cu proteste de stradă, în mai multe orașe ale României.

Iar miercuri este a patra zi în care este anunțată prezența a mii de protestatari pe străzi.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin.