Marcel Ciolacu a răbufnit! Cuvinte dure la adresa Guvernului: Să facem alegeri anticipate

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, marți seara, dacă tot partidul dorește alegeri anticipate sau dacă este doar dorința filialei PSD Giurgiu.

Acesta a răspuns că, potrivit președintelui, Parlamentul nu mi reflectă dorința românilor, motiv pentru care este nevoie de alegeri anticipate. El a mai spus că niciodată nu s-a mai întâmplat ca oamenii să-și dea seama, în doar trei luni de zile, că au fost păcăliți de PNL.

„Îmi pare rău că trebuie să-l invoc iar pe preşedintele României. Actualul parlament nu mai reflectă voinţa românilor. Nu asta spunea? Atunci să facem alegeri anticipate dacă nu mai reflectă voinţa românilor! Nu s-a întâmplat niciodată ca în doar trei luni de zile românii să se trezească şi să-şi dea seama în ce hal au putut fi păcăliţi de aceşti scamatori”, a răspuns Marcel Ciolacu.

”Dacă mâine ar fi alegeri, Parlamentul ar avea o cu totul altă structură”

Duminică, Marcel Ciolacu a declarat la Prima TV că, la ora actuală, Parlamentul nu mai reprezintă voința poporului și că dacă mâine ar fi alegeri, instituția ar avea o cu totul altă structură.

”În acest moment, Parlamentul nu mai reprezintă voinţa poporului. Mă bazez pe sondajele de opinie şi pe discuţiile cu oamenii. Eu am mers acum în trei judeţe. Dacă mâine ar fi alegeri, Parlamentul ar avea o cu totul altă structură.

Eu vreau ca PSD să ajungă la guvernare în urma unui proiect politic şi a unui program de guvernare. A ajunge la guvernare nu e o pârghie către resursele naţionale. Ajungerea la guvernare trebuie să fie în urma voinţei politice şi a unui program naţional al Guvernului”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la Prima TV.

”Lupte” în coaliție

Social-democratul a mai criticat actuala guvernare, spunând că ”sunt trei guverne într-unul singur”, referindu-se la problemele din interiorul formaţiunilor care formează Guvernul.

”Cât timp nu îşi vor lămuri lucrurile în interiorul lor, atât PNL, cât şi USR şi PLUS, nu se va guverna în România. Uitaţi-vă ce se întâmplă acum, sunt trei guverne într-unul singur. Pentru că ei au nişte lupte interne.

Domnul Orban se luptă cu domnul Cîţu, domnul Cioloş cu domnul Barna şi atunci încearcă, prin ieşirile publice, nu să fie eficienţi, nu să depăşească pandemia, să o controleze cumva. Măcar să vadă românii că o controlează cumva. Totuşi, e cazul să fii şi eficient.

M-am săturat cu vom face, la toamnă nu vom purta măşti. Au devenit nişte vestitori ai lucrurilor bune, nimeni nu ştie când”, a declarat Marcel Ciolacu.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin