Marcel Ciolacu, lovit în plin de COVID! A dezvăluit totul în direct: E inacceptabil aşa ceva

În acest context, Marcel Ciolacu a spus marți, 9 noiembrie, că situația este „inacceptabilă”, mai ales că medicamentele nu pot fi verificate. Este vorba despre medicamentul Arbidol, despre care liderul PSD spune că familia lui l-a luat din prima zi.

„Eu… am avut toţi nepoţi, iubitele nepoţilor, au avut toţi COVID, frate-miu, cumnata… Iertaţi-mă, am cumpărat antivirale de la o doamnă care le aducea din Moldova. E inacceptabil aşa ceva! Să cumperi antivirale de la tarabă! Nu ştii, nu ai niciun control dacă ele sunt contrafăcute sau sunt adevărate”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

De asemenea, Ciolacu Şeful PSD a mai spus că statul român ar trebui să lase producătorii să facă astfel de medicamente.

„Nu accepţi în spital, că nu sunt eficiente, sunt alte medicamente inovative care normal că sunt mai scumpe… lasă, dom-le, genericele în farmacie să îmi pot cumpăra legal, nu să-mi caut printr-un văr care ştiu că i-a adus cineva din Moldova. Noi mai suntem sănătoşi la cap? În ce ţară trăim?”, a completat acesta.

Marcel Ciolacu spune că România a rămas fără timp

Amintim că liderul social democrat a declarat anterior că România a rămas fără timp iar situația a devenit „explozivă”.

„Am acceptat să stau la masă cu Cîţu pentru că România e în această situaţie. Ei nu au reuşit să creioneze nimic. Eu nu am duşmani politici, am adversari. E un moment mai dificil decât credeam. Dacă continuăm în acelaşi ritm s-ar putea ca peste şase luni să nu mai avem despre ce Românie să vorbim. Avem o datorie care duce la pierderea suveranităţii. Suntem dependenţi alimentar, energetic. Vreau să venim cu un program, trebuie făcut ceva. Dacă cele două mari forţe din România nu înţeleg acest lucru… trebuie să le dovedim românilor.. Trebuie să găsim soluţii punctuale.

În 2 zile PSD va da un răspuns foarte clar. Voi solicita o şedinţă la partid. Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose au fost şi miniştri şi prim-miniştri, mi-aş dori ca aceşti oameni cu expertiză să fie miniştri… nu mai avem timp, e o situaţie explozivă, nu avem timp să inventăm oameni. Paul Stănescu nu va intra la guvernare, rămâne la partid”, a declarat anterior Ciolacul.