Monica Melencu a declarat că întreaga familie este citată de către DIICOT Craiova. Mama, bunicul și bunica Luizei vor fi audiați luni la ora 11:00.

De asemenea, a fost citat și prietenul fetei dispărute în urmă cu aproape 9 luni. Se pare că un anume Barbu a sunat-o pe Monica Melencu să o anunțe că urmează să fie citați.

„Luni suntem citați și noi, eu, mama și tatăl meu. Suntem citați și noi, toată familia. Vom merge împreună cu prietenul Luizei, o să mergem personal toți patru pentru că deja am primit informații, încă de ieri, că o să fim citați, la Craiova, la ora 10:00. Ne-a sunat cineva de la Craiova, domnul Barbu ne-a sunat. Ne-a sunat și ne-a spus că suntem citați”, a spus Monica Melencu

Monica Melencu a mai spus și că își dorește să afle adevărul despre dispariția fetei sale. În plus, vrea să știe și ce anume a făcut DIICOT până în momentul de față, în ceea ce privește rezolvarea cazului.

„Eu și mama suntem de vreo două zile anunțate, iar astăzi m-a sunat și prietenul Luizei și mi-a spus că este și el citat. Vreau să pun o întrebare, dacă tot se zice de Luiza, eu aș fi vrut să aflu și tot nu se află adevărul ăsta. În momentul în care fiica mea a dispărut, de pe 14 aprilie, până pe 5 iunie, până dosarul a ajuns la DIICOT, vreau să știu aceste structuri care s-au ocupat de acest dosar, de pe 14 până pe 5, ce s-a făcut pentru acest dosar în timpul ăsta?”, a mai spus mama Luizei Melencu.