Mama şi bunicul Luizei Melencu vor fi nevoiţi să discute din nou cu anchetatorii. Monica Melencu şi Stelian Iordache au fost citaţi de către poliţişti luni dimineaţă.

Mama şi bunicul primei fete despre care anchetatorii spun că a fost răpită şi ucisă de către Gheorghe Dincă sunt chemaţi la audieri, luni dimineaţă, la sediul Poliţiei din Caracal. Ei vor trebui să răspundă unor întrebări venite din partea a doi procurori. Unul dintre ei este delegat de la structura centrală a DIICOT, iar celălalt de la Craiova. Ce anume vor să afle cei doi de la rudele Luizei nu se cunoaşte deocamdată.

Familia Melencu este foarte critică la adresa DIICOT

Familia Luizei Melencu s-a plâns în mod repetat că DIICOT nu îi informează cum trebuie cu privire la mersul anchetei de la Caracal.

“Nu, eu aceste probe nu le-am văzut, în afară de declaraţiile lui Dincă. Am pus mai multe întrebări, dar dânsa (procurorul-şef Hosu – n.red.) merge pe premisa ei. Dânsa spune că sunt probe, însă eu aceste probe nu le-am văzut”, declara Monica Melencu, în urmă cu câteva zile, în emisiunea lui Victor Ciutacu de pe România TV.

“Aceşti domni procurori, Pătuleanu, Todorean, ei fac jocurile, au făcut jocurile domnului Felix Bănilă, l-au pus într-o postură în care a trebuit să plece, acum fac jocurile doamnei Hosu, o dezinformează, o mint de-o sting. […] Dosarul care ne-a fost pus nouă la dispoziţie, cele 21 de volume, n-au nimic de-a face cu ultima anchetă, ultima parte, ultimele audieri, cele mai importante. Nimic care s-a ţinut, de exemplu, la sediul din Ştefan cel Mare”, spunea, în aceeaşi emisiune, şi avocatul Tonel Pop.