Mălin Bot este din nou atacat. Sandy Matei a publicat în mediul online un nou mesaj împotriva jurnalistului. El îl acuză că numele real este „BoȚ cu Ț de la țap nu BoT!”.

Sandy Matei a atras atenția „ce fariseu” este acesta dacă până și numele real și-l ascunde-reneagă. Sau poate, a susținut acesta, i-a plăcut mai mult porecla din tinerețe.

Sandy Matei a susținut că aseară, Mălin Bot se plângea in live că EVZ i-ar ataca familia și că îl pozează prin mall.

Mălin Bot, acuzat că este mitoman

„Păi bă mitomanule TU faci același lucru de mulți ani! Mie mi-ai atacat copilul în mod mizerabil în câteva postări acum 5 ani… Ai pus-o pe amărâta aia tristă (diana) să ne arate ce vocabular bogat are (5 și-uri din 10 cuvinte) acum o înțeleg de ce stă amăgită lângă unul aproape de vârsta lui ta-su”, a spus Sandy Matei .

Acesta i-a amintit lui Mălin Bot ca ziarul EVZ a câștigat procesul civil. Conform lui Sandy Matei, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) permite jurnaliștilor să depășească limitele în exprimare. Conform explicațiilor date de instanță, creatorii de materiale scrise de tip jurnalistic sau vloggeri nu au o libertate de exprimare mai largă decât un „simplu postac virtual.”

Instanța a dat dreptate Evenimentului Zilei

„Bă ,jurnalistul,, ploii, evz a câștigat în procesul civil cu tine pentru că CEDO conferă dreptul unui jurnalist autentic (conf dex) să depășească limita în exprimare, ceea ce nu s-a întâmplat in procesul nostru civil. Creatorii de „materiale scrise de tip jurnalistic, sau vloggeri cum ți-a explicat și instanța nu oferă libertatea de exprimare mai largă față de a unui simplu postac virtual”, a continuat acesta.

În postarea de pe Facebook, i-a amintit jurnalistului că a câștigat de fiecare dată în fața lui în instanță. În plus, el a fost somat oficial să plătească daunele impuse de instanță.

Procese pierdute pe bandă rulantă

Jurnalistul a mai fost atacat și pentru faptul că lovește în toți cei care l-au ajutat cândva.

„Mă ameninți iar și iar cu proces civil, mai avem 2, dar deocamdată am 3-0 și te-am somat oficial să plătești daunele impuse de instanță. Apropo mă faci infractor, delicvent, etc pt o amendă penală, corect, dar oare tu nu faci parte din aceiași categorie dacă ai fost condamnat la plata unor daune civile pt fapte ILICITE dovedite ?

Invoci karma și ne dorești tot răul din lume (live-ul de aseară)  asta arată ce gunoi zace în sufletul tău negru care lovește în toți cei care te-au ajutat cândva !”, a fost continuarea mesajului postat pe Facebook.

Mesajul dur publicat anterior de Sandy Matei

Amintim că, anterior, Sandy Matei a publicat în mediul online un alt mesaj împotriva lui Mălin Bot. Acesta l-a calificat pe jurnalist drept un „mincinos patologic” în loc de jurnalist. În postarea de pe Facebook, Sandy Matei  susținut că Bot l-a acuzat de minciună.

În replică, Mălin Bot a amenințat că îl va acționa în judecată pe Matei, împreună cu publicația Evenimentul Zilei. Bot a explicat că publicația a preluat informațiile neadevărate furnizate de Sandy Matei.

Cu toate că Evenimentul Zilei l-a criticat pe Sandy Matei în trecut, acesta își apără acum publicația împotriva acuzațiilor aduse de Bot.