Programat miercuri 7 mai, ora 20.00, spectacolul “Suflet românesc” este o izbucnire de revoltă, umor şi speranţă, o metaforă care ridică omul românesc din mizeria acestei lumi, pentru a-i dezvălui o perspectivă mistică asupra istoriei, de natură să-l facă să renască, o probă de inegalabil talent şi o excepţională virtuozitate în exprimarea artistică.

Vineri 16 mai, ora 20.00, spectatorii Teatrului Elisabeta vor avea parte de un “pachet”  special, Conferinţa “Despre iubire” cu Dan Puric, urmată de spectacolul “Cherchez la femme!”, producţie a  Companiei Passe-Partout Dan Puric.

“Cherchez la femme!” se identifică cu stilul deja consacrat al şcolii lui Dan Puric, însă Petrică Voicu, creatorul acestui spectacol, şi-a găsit, după mulţi ani de lucru, propria cale de expresie. Cu mesajul său simplu – viaţa ca o călătorie în căutarea iubirii – “Cherchez la femme!” nu este o piesă de teatru obişnuită, cu dialoguri greoaie, ci un gând efervescent, care prinde viaţă şi încearcă să se elibereze de legile clasice ale scenei.

Vineri 6 iunie, ora 20.00, Dan Puric revine pe scena Teatrului Elisabeta într-un one man show unic: “Vis”

“În acest spectacol fără  fir roşu conducător sunt visele mele adunate de-a lungul timpului. Cu unele mi-am câştigat existenţa în barurile de noapte, cu altele am călătorit în lume, iar cu altele, pur şi simplu, m-am rugat.” Dan Puric
Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta.

Rez& Info: 0727.703.703
www.teatrul-elisabeta.ro