Mădălina Ghenea, din nou alături de Philipp Plein. S-au împăcat? Află toate detaliile

Mădălina Ghenea părea să-şi fi găsit marea dragoste în persoana lui Philipp Plein. În 2016, vedeta îşi tatua numele designerului german, convinsă fiind că logodnicul ei este alesul.

Şi Philipp Plein a făcut acelaşi gest atunci. Tatuajul ales de Mădălina Ghenea a fost numele partenerului ei pe gât, plus o cruce pe inelar și o verighetă pe arătător. Creatorul de modă şi-a tatuat numele Mădălinei pe antebraţ.

„Poartă-ți dragostea pe piele în această viață. Trupul meu este jurnalul meu, iar tatuajele mele sunt povestea mea. Povestea mea începe cu tine”, era mesajul Mădălinei Ghenea din acel moment.

Relaţia lor de numai 40 de zile nu s-a terminat în faţa altarului, din păcate. Cei doi s-au despărţit. Astăzi, Philipp Plein este logodit cu altcineva şi are trei copii.

Iar Mădălina a apelat iarăşi la un artist de tatuaje, de data asta pentru a-i înlătura de pe corp desenele care-i aminteau de fostul logodnic.

Dăm înainte timpul cu aproape şapte ani, iar superbul fotomodel din România este iar în braţele lui Philipp Plein. Nu este însă vorba de vreo împăcare.

A fost doar o şedinţă foto. Cei doi s-au lăsat fotografiaţi într-o ipostază aparent tandră în cadrul campaniei unui brand de ochelari.

Mădălina a postat imaginile şi două filmări pe contul său de Instagram. Vedeta are peste 1,27 milioane de următori pe contul său de socializare, aşa că fotografiile au devenit pe loc virale în mediul online.

Şedinţă foto Mădălina Ghenea şi Philipp Plein
Imagini de la şedinţa foto a celor doi / SURSA FOTO: Instagram, Mădălina Ghenea
Şedinţă foto Mădălina Ghenea şi Philipp Plein
Imagini de la şedinţa foto a celor doi / SURSA FOTO: Instagram, Mădălina Ghenea
Şedinţă foto Mădălina Ghenea şi Philipp Plein
Imagini de la şedinţa foto a celor doi / SURSA FOTO: Instagram, Mădălina Ghenea

Vezi aici toate imaginile şi filmările de la şedinţa foto.

Cum s-a ajuns la despărţire? „E frumos să iubești, dar să nu renunți la visurile tale”

După despărţirea de designerul german, Mădălina Ghenea a povestit pentru Unica, în iulie 2016, ce a simţit în acel moment. A oferit câteva detalii, nu extrem de precise însă, despre motivul care a dus la ruperea logodnei.

Fotomodelul, devenit şi actriţă, a lăsat de înţeles că relaţia cu Philipp Plein ar fi însemnat ca ea să renunţe la unele din visurile, pentru care a muncit atât de mult.

„Din ultima mea relație am plecat pentru că nu voiam să respirăm același aer. Aveam nevoie de muzica mea frumoasă, de teatru și de artiști. E frumos să iubești și să fii îndrăgostit, dar să nu renunți la visurile tale. Am muncit 14 ani pentru ele, departe de casă. (…)

Eu mă îndrăgostesc și mă arunc… apăs pe accelerație, văd că mă duc spre un zid, dar e așa de frumoasă senzația încât… Pe urmă mă dau cu capul de toți pereții, mă ridic și mă îndrăgostesc iar. Cam asta este Mădălina. (…)

Atunci, ne dăm cu capul de toți pereții, cădem, ne ridicăm și o luăm de la capăt. Asta nu înseamnă că trebuie să te oprești la un om care nu te iubește. Nu”, a explicat Mădălina.