Boutique-ul acoperă o suprafață de 82 de metri pătrați, fiind proiectat si conceput de Claudio Pironi, potrivit unui comunicat de presă. Astfel, iubitorii de lux pot găsi aici piese din cele mai noi colecții ale renumitului designer Philipp Plein. Deși are doar 38 de ani, acesta a creat un adevărat imperiu în moda de lux, numărul magazinelor monobrand depășind 100 peste tot în lume. Philipp Plein este cunoscut și pentru relația pe care a avut-o cu românca Mădalina Ghenea. 

În prezent, moda de lux din România înseamnă, pe de o parte, brandurile care au deschis magazine monobrand în Bucureşti (Louis Vuitton, Gucci, MaxMara, Moschino, Brunello Cucinelli, Burberry, Ermano Scervino, Dolce & Gabbana, Emporio Armani), iar pe de alta sunt concept store-urile, sub umbrella cărora pot fi găsite colecţii ale unor case de modă prestigioase (The Place, Victoria 46, Address, Mengotti, Casa Frumoasă).

Grosso modo, industria românească de lux merge mai bine astăzi, deși companiile prezente aici nu au ritmul de creştere  al celor din Europa de Vest. Cu excepţia câtorva domenii, produsele foarte scumpe nu prind la români. Şi nu pentru că nu şi le-ar dori, ci din cauza unei puteri de cumpărare mult prea scăzute în comparaţie cu celelalte ţări.