Jurnalista Adriana Nedelea a anunțat plecare de la Digi 24, televiziune la care a prezentat știri în ultimii șase ani, din 1 martie 2013 până astăzi, 1 martie 2019.

Prezentatoarea a anunțat pe pagina sa de Facebook despărțirea de postul de televiziune al RCS.

Plecarea jurnalistei vine după o perioadă agitată pentru televiziunea de știri. În ultima lună, postul a încheiat coaborarea cu mai mulți jurnaliști, printre care și vedeta postului Tudor Mușat, a anunțat închiderea stațiilor locale și a decis să renunțe la producția de investigație România furată.  De asemenea, site-ul postului de televiziune Digi 24 a rămas fără conducere editorială, după ce redactorul-șef al site-ului, redactorul-șef adjunct și alți doi jurnaliști au fost concediați, scrie paginademedia.ro.

„1 Martie 2013. Acum fix 6 ani a inceput una dintre cele mai frumoase si palpitante experiente profesionale din viata mea. Ma alaturam echipei Digi 24 cu gandul de a aprofunda si explora tainele acestei meserii extraordinare: jurnalismul. Si de a invata. Pentru ca da, imi place sa invat cate ceva in fiecare zi. Si asa a fost, alaturi de colegi carora le multumesc pentru fiecare clipa petrecuta in redactie.

1 Martie 2019. Azi e ziua in care trebuie sa vorbesc despre toate aceste experiente la timpul trecut. Colegi care au devenit fosti colegi. Dar raman prieteni. Si carora le doresc sa aiba parte de cat mai multe experiente frumoase in aceasta meserie care te provoaca zi de zi. Dar care, daca i te dedici, iti si ofera atat de multe. Zi de zi.

Multumesc tuturor. Azi ma voi bucura de primavara si va voi urmari din partea cealalta a ecranului. De maine sunt sigura ca meseria aceasta imi va oferi sansa de explora/ invata din nou. Primavara placuta, tuturor! „, a anunțat Adriana Nedelea pe pagina de Facebook.

Adriana Nedelea este licențiată în Jurnalism și Științele Comunicării la Facultatea de Jurnalistică din Sibiu. .A fost reporter și apoi prezentator la Realitatea TV din 2006 până în 2012. Din 2013 a trecut la Digi 24, ca prezentator.