Cea mai proastă veste pentru senatoarea Diana Şoşoacă. Unul dintre apropiaţii acesteia, mai mereu prezent la protestele anti-COVID, este internat în spital. Luis Lazarus a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus.

Luis Lazarus are COVID-19

Realizatorul de televiziune, Luis Lazarus s-a infectat cu coronavirus. Vedeta TV a fost internat în spital în cursul zilei de joi. Informațiile nu au fost până în acest moment nici confirmate și nici infirmate de familia lui Lazarus.

Luis Lazarus s-a aflat, în seara zilei de joi, la Spitalul Universitar din Capitală, conform gandul.ro. El ar fi fost confirmat pozitiv în urma unui test RT PCR.

Luis Lazarus, militant anti-mască şi anti-COVID

Cunoscutul om de televiziune s-a făcut remarcat în ultimul an prin participarea la numeroase proteste anti-restricții care au avut loc în România. El s-a declarat nu o dată admirator al Dianei Șoșoacă și discursului anti-mască al acesteia.

La începutul pandemiei, Luis Lazarus spunea că primul caz de COVID-19 din România nu a fost real. „Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani!

Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică!

Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, spunea Lazarus la acea vreme.

De asemenea, acesta declara că întreaga criză COVID-19 ar fi de mare ajutor pentru oamenii de afaceri din sectorul alimentar și cel medical. De altfel, el recomanda tratamentul cu „ciorbă, fripturică și o țuică”.