Ludovic Orban, părăsit de tot mai mulți liberali! Președintele PNL pare a pierde partidul din mână, înaintea Congresului pentru desemnarea noii conduceri.

Mara Mareș, șefa Tineretului Național Liberal, despre care se poate spune că este creația politică a lui Orban, a șters postările de pe internet în care își manifesta prețuirea, admirația și susținerea față de protectorul său.

Ludovic Orban, părăsit de tot mai mulți liberali! Mara Mareș i-a dat cu ”delete”

În 2017, Mara Mareş a fost aleasă, cu scandal, la conducerea organizaţiei de tineret a PNL. Fiică a consilierului judeţean al PNL de Brașov, Ioan Mareş, de unde este și Ludovic Orban, Mara a fost aleasă deputat în legislatura 2016-2020.

Mara Mareș a plecat la studii în Marea Britanie încă de la 16 ani. Făgărăşanca a absolvit Liceul St. Clare’s Oxford, Facultatea de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King’s College- University of London, urmând apoi studii de master la Facultatea de Politici Publice Europene- University College London.

Nimic din visul londonez al viitorului cadru de nădejde al PNL n-ar fi fost posibil fără cartofii tatălui.

Cîțu a numit-o în funcţia de consilier de stat

Trebuie precizat că, la începutul acestui an, în luna februarie, Premierul Florin Cîţu a numit-o pe şefa organizaţiei de tineret al PNL în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Între timp, contrele între Orban și Cîțu continuă. Ludovic Orban a declarat vineri, în cadrul unei vizite în filiala PNL Brăila, că el a fost candidatul partidului la funcția de premier în campania electorală de anul trecut, preferința pentru Florin Cîțu fiind ”manifestată” de cei din USR PLUS.

Replica lui Orban vine după ce contracadidatul său la Congresul din septembrie a declarat că a convins ”o Românie” să fie premier.

”Cred că am convins o Românie să fiu prim-ministru și să fiu susținut de coaliție, cred că este mai simplu să conving niște colegi să mă susțină la președinția PNL”, a declarat, joi, la Alba Iulia, premierul Florin Cîțu.

Sursă foto: INQUAM Photos, Paul Ursachi.