Probleme imense pentru jurnalistul Lucian Mândruță. Acesta a ajuns, de urgență, la spital. Chiar vedeta TV, fost la ProTV, a făcut anunțul pe o rețea de socializare. Are probleme grave de sănătate.

Lucian Mândruță a fost internat de urgență!

Jurnalistul de la Digi FM, Lucian Mândruţă a ajuns, de urgenţă, la spital după ce a acuzat dureri grave. A mărturisit că nici măcar nu mai putea merge.

Jurnalistul a dezvăluit pe reţelele de socializare coșmarul prin cae trece. A explicat că are hernie de disc şi a chemat ambulanţa pentru a beneficia de ajutor specializat.

„Cand lumea face Covid, eu fac hernie de disc. Asa e cand esti early adopter: mergi pe ceva de nisa, nu pe solutia cea mai populara sa ajungi la spital! Notati, care vreti sa fiti influenceri.

Late edit: ma intreaba lumea de ce am luat ambulanta privata. Pentru ca stiu ca aia de la stat e superocupata cu altii care au mai mare nevoie de ea. Pe mine doar ma doare atat de tare spatele incat nu mai pot merge…”, este mesajul transmis de Lucian Mândruţă pe pagina sa de Facebook.

Câteva ore mai târziu, jurnalistul a revenit cu informaţii noi, mărturisind că, vineri, 28 august, va fi operat de hernie de disc.

„Am ajuns in salon, multumesc tuturor pentru urari, sunt tare impresionat! Testul Covid a iesit negativ, asa ca voi fi operat maine de hernie.

Totusi, inainte de asta am incercat sa fac si eu un ban si-am intrebat asistenta unde ma adresez pentru plata.

“Ce plata?” a intrebat ea.

“Pai nu ma platiti sa zic ca am Covid, desi n-am? Nu asa se face la spital?” i-am raspuns eu.

– “Hai dom’le, fiti serios!” zice ea si rade. “Inseamna ca nu va doare asa tare daca mai si glumiti”

Mda. E clar.

Au terminat fondurile.

Vezi, ce inseamna ghinionul?

Iar am venit la spartul targului!”, mai scrie Lucian Mândruţă.